Skip to main content

Meistä

Tarinamme

Yrityksemme tarina alkoi vuodesta 1999, jolloin Henry alkoi kiertämään ympäri Suomea festareilla ja muissa tapahtumissa. Tuona aikana myytiin ruokaa teltoista, josta alkoi kypsyä ajatus miten kovaa työtä voisi helpottaa.

Myyntivaunut

Tästä alkoi Myyntivaunujen tarina. Alkuvuosina teimme vaunut ja foodtruckit yhteistyössä Nek Oy:n ja M-partnersin kanssa. Nyt 20 vuotta myöhemmin valmistamme vaunut ja foodtruckit omassa tehtaassamme. Valmistamme uusia laadukkaita myyntivaunuja, siirrettäviä tiloja ja myyntiautoja. Vuokraamme grillivaunuja ja teemme myös muokkaustöitä jo olemassa oleviin vaunuihin ja autoihin.

Wattila Talotekniikka Oy

Wattila Talotekniikka Oy syntyi kylmälaitteiden asennustarpeisiin. Yritys toimii Suomen Ravintolalaitteen kanssa samassa osoitteessa.

Suomen Ravintolalaite Oy

Tiemme Sarin kanssa kohtasivat ja alkoi kypsyä ajatus perustaa oma yritys ravintolalaitteille. Sarilla on pitkä kokemus ravintola-alan töistä Suomessa ja ulkomailla, sekä vankka myyntityön kokemus. Tavoitteena meillä on saada iloista asiakaslähtöistä palvelua ja haemme jatkuvasti uusia tuulia ympäri maailmaa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Myymme, asennamme ja huollamme kaiken tarvittavan ravintolalaitteista vaunuihin. Laatua ja toimivuutta ravintola-alalle!