Skip to main content

Toimitus- ja maksuehdot

KAUPAN EHDOT, SOVELLAMME YLEISIÄ SOPIMUSEHTOJA NL01

TOIMITUSEHTO
Tuotteet toimitetaan suoraan asikkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

ARVONLISÄVERO
Hinnat euroissa alv 0%. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään laskutusvaiheessa.

MAKSUEHTO
Sopimuksen mukaan. Normaalisti 14 vuorokautta. Viivästyskorko 13 %.

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus kaupan kohteeseen siirtyy myyjältä ostajalle kunnes kauppasumma ja siihen liittyvät maksut ovat kokonaisuudessaan maksettu.

PALAUTUSEHTO
Palautuksista on sovittava myyjän kanssa. Palautetuista tilauksen mukaisista vakiovalmisteisista tehtaan pakkauksissa olevista käyttämättömistä tuotteista hyvitämme 80% ostohinnasta. Erikois- ja mittatilauksena sekä tehdastilauksena toimitettuja tuotteita emme ota palautuksina.

TAKUU EHDOT UUSILLE LAITTEILLE
Laitteilla on 1-3 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. Takuu kattaa sekä varaosat ja vaihtotyön. Takuu ei korvaa virheellisistä kytkennästä, asennuksesta tai käytöstä aiheutuvia virheitä. Takuu ei korvaa mitään välillisiä vahinkoja tai tappioita, jotka aiheutuvat mahdollisesta laitehäiriöstä, huollon tai toimituksen viivästymisestä. Takuuhuollon saa suorittaa ainoastaan myyjän osoittama huoltoliike tai myyjä. Työsuoritus takuun alaiseen työhön tilataan aina Suomen ravintolalaite Oy:ltä. Takuu ei kata eikä korvaa muiden tilaamia huoltotöitä. Takuutyöt suoritetaan normaalina työaikana maanantaista – perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.
Kaikki poikkeamat näistä takuuehdoista sovitaan erikseen ja etukäteen ennen työn suorittamista. Takuu ei kata arinakiviä, sisälamppuja, lasisylinterejä, lasikannuja.

Takuu on voimassa ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella.

Suomen ravintolalaite Oy
Rautatienkatu 24, 38700 Kankaanpää
Puhelin 040 829 4121
Sähköposti myynti@suomenravintolalaite.fi